10 ADIMDA KÖPÜKLÜ TÜRK KAHVESİ
1. Sıcak su kesinlikle kullanmayın. Soğuk su, kahvenin köpüklü olmasında etkili olan baş unsurlardan biri.
2. Kahve miktarı konusunda cimri olmayın. Lezzetli bir kahvenin yolu miktarının fazla olmasından geçiyor.
3. Ocağa koymadan önce güzelce kahveyi karıştırın. Ocağa aldığınızda ise karıştırmamaya özen gösterin.
4. En güzel kahve kısık ateşte ya da közde pişer.
5. Köpürmeye başlayan kahveyi, bir kaşık yardımıyla fincanlara alın ki köpük kendini yenilesin.
6. Kahve tam kabarmadan ocaktan almayın.
7. Kabaran kahveyi önce fincanın yarısına kadar koyun.
8. Tekrar kısık ateşe koyduğunuz kahveyi, yarım kalan fincanların üzerine tamamlayın.
9. Hızlı değil yavaş yavaş fincanlara servis edin.
10. Direk fincanların ortasına değil, kenarlarından kahveyi dökün ki, kahvenin köpükleri yok olmasın.
Ev sahiplerine ve kiracılara, kentsel dönüşüm kanunu çerçevesinde, riskli grup içerisinde yer aldıkları durumda devlet…
Kentsel dönüşümde kiracının ve ev sahibinin alabileceği yardımlar nelerdir? Başvurular nasıl yapılır? Kira yardımı ne…
Bademli ve Türk kahveli kurabiye tarifi ile karşınızdayız. Bu tarife bayılacaksınız!
Çoraplar çamaşır makinesinde ya da kurutucuda neden kaybolur? Temizlik uzmanları bu çamaşır gizeminin derinlerine indi.
Dekorasyonda sık yapılan hatalar nelerdir? Siz okurlarımızdan gelen soruları inceledik ve yanlış bildikleriniz içinde yapılmaması…
Çiçeklere tarçın dökmek faydalı mıdır? Ne sıklıkla ve ne şekilde uygulanması gerektiği ile ilgili detayları…