Düdüklü ve elektrikli basınçlı tencerelerle lezzetli yemeklerin tadına varırken zamandan kazanmanın keyfini de yaşayabilirsiniz.
Adım adım kullanımı:
• Düdüklü tencerede yemek pişirirken tencere içine konacak su miktarı modele göre değişiklik göstermekle birlikte en az yarım ya da bir su bardağı kadar olmalı. Bu su genellikle 20 dakikalık bir pişirme için yeterlidir. Düdüklü tencere asla üçte ikisinden daha fazla oranda doldurulmamalı.
• Pişirme işleminden sonra kapağı açarken içindeki buharın tamamen çıktığından emin olun. Eğer basınç yeteri kadar düşmeden kapağı açmaya çalışırsanız kapak yukarıya doğru fırlayabilir.
• Tencerenizin düdüğünü her zaman temiz tutun.
• Yemek pişirirken yemeğin pişip pişmediğini kontrol etme şansınız olmadığı için az ya da çok pişmiş veya yanmış yemeklerle karşılaşmamak için pişirme sürelerine uymanız gerekir. Kullanım kılavuzlarında bulabileceğiniz pişirme zamanlarına uyduğunuzda düdüklü tencere yemekleriniz istediğiniz lezzet ve kıvamda olurlar.
Bir anne, evlerde sıklıkla gözden kaçan bir noktanın on yıldan fazla bir süredir temizlenmemiş olabileceğini…
Ergör çiftinin Feneryolu'ndaki evlerine konuk olduk. Bu ev gezmesinde minimalist stilden retro stile geçen bir…
Isırgan otu gübresi nasıl yapılır ve nasıl kullanılır? sorularının yanıtını derledik. Doğal bir bitki besini…
Halkalı'da balkon ve bahçesi ile göz alan 3+1 dairedeyiz. Güven Ailesi'nin 157 metrekarelik dairesinde her…
Her stilin bir rengi var. Ama sarıyı hangi stilde kullanırsanız kullanın dinamik etkisiyle sizi sıcak…
Özlem Keskin’in Büyükçekmece’deki evindeyiz. 3+1 bu ev 135 metrekare. İç mimar yeğenlerinden aldıkları yardımla dekore…