Kategoriler: Ne Var, Ne Yok?

Viko’nun akıllı telefon uygulaması ile aydınlanın

Augmented Reality teknolojisi sayesinde kullanıcılara ürünleri satın almadan önce kendi duvarlarında deneyimleme fırsatı sunan “VİKO’nu Seç Uygulaması” ile VİKO App, elektrik anahtar ve prizlerinin ev dekorasyonuna ve duvar rengine en uygun şekilde seçilebilmesini sağlıyor.

Zenginleştirilmiş gerçeklik olarak da adlandırılan Augmented Reality sayesinde kullanıcıların menü üzerinde seçtiği herhangi bir VİKO ürünü akıllı telefonlardaki kamera aracılığıyla, gerçek dünyada pozisyonlandırılabilir hale geliyor. Dekorasyona ya da duvara uygun olduğuna karar verilen ürünün fotoğrafı çekilerek daha sonra tekrar incelenmek üzere saklanabiliyor.

Uygulamada yer alan özellikler “VİKO’nu Seç” ile sınırlı değil. VİKO ürünlerini incelemek ya da satın almak isteyen kullanıcılar, bulunduğu noktaya en yakın VİKO satış noktasını anında öğrenebiliyor ve ilgili adrese yönelik koordinatları alabiliyor. Ürünlerle ilgili teknik bilgi almak isteyen ya da herhangi bir sorun yaşayan kullanıcılar, VİKO 7/24 Canlı Destek Hattı ile entegre çalışan uygulamadan günün her saatinde faydalanabiliyor.

VİKO Light ile elektrikler kesildiğinde, olmasını hiç dilemediğimiz doğal afetlerde, maçlarda ve üstelik de ayarlanabilir ışık seviyesi ile aydınlığı ellerinizde hissettiriyor. Uygulamada yer alan puzzle oyunu ile eğlenceli dakikalar sunulurken, çocukların zeka gelişimine de katkı sağlanıyor. Tüm bu keyifli özelliklerin yer aldığı VİKO akıllı telefon uygulaması, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak kolaylıkla indirilebiliyor.

www.viko.com.tr

Evim Dergisi

Güncel yazılar

Su şişenizi düzgün bir şekilde temizliyor musunuz? İşte siyah küfleri yok etmek için bilmeniz gerekenler

Su şişenizi düzgün temizlemiyorsanız, içinde gizlenen siyah küfler olabilir. Küfe maruz kalmak, hapşırma ve kırmızı…

2 gün önce

Dış mekan için halı seçmenin ipuçları

Dış mekan için halı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Balkon, teras ve…

2 gün önce

Çok yıllık bitki seçim rehberi

Çok yıllık bitki seçim rehberi ile karşınızdayız. Bahçeniz renklenecek diye her mevsim çiçek dikmekten yoruldunuz…

2 gün önce

65 metrekarelik bahçe katı dairedeyiz: Mavi beyaz dekorasyon

Bodrum Yalıkavak'ta 65 metrekarelik bahçe katı dairedeyiz. Mavi beyaz dekorasyonun hakimiyet sürdüğü bu evi gelin…

2 gün önce

Yatak odasında yetiştirilebilen bitkiler nelerdir? İşte 13 örnek

Yatak odasında yetiştirilebilen bitkiler nelerdir? Bitkilerle yatak odanızda huzurlu atmosfer oluşturun. Bu 13 örnek sizi…

3 gün önce

Musluklardan sert su lekelerini hiçbir temizleyici kullanmadan çıkarmak mümkün! İşte pratik yöntemler

Musluklardaki su lekeleri, zamanla sert su ve mineral birikintilerinden oluşur. Bu lekeler, muslukların estetik görünümünü…

3 gün önce