Anneme hediye seçtim

dergisi sizin için seçti

Anneler Günü’nde annenize ne alacağınıza karar veremediniz mi? Kişisel bakımdan dekorasyona onu mutlu edecek birbirinden güzel hediyeleri Hepsiburada’da gezinerek bulabilirsiniz.

Ona özel olsun

Bu Anneler Günü’nde ona kişiselleştirilmiş bir hediye alın. Adının yazdığı bir çerçeve ya da kupa, 365 gün için, ona özel dilekleri içinde barındıran bir kavanoz. Seçim size kalmış!

Dekoratif Aksesuarlar

Tablodan vazoya, aynadan bibloya ona sevginizi gösterecek minik aksesuarlar alabilirsiniz. Mesela baharın renklerini yansıtan aksesuarları tercih edebilirsiniz.  

Bahar Kokan Tekstiller

Desenli nevresim ve yatak örtüleri ile onun kalbini fethedebilirsiniz. Beyaz üstüne desenli tercih ederseniz yatak odasında ferah bir görünüm yakalayabilir.

Bakımlı Anneler

Annenize kişisel bakımı için birbirinden güzel hediyeler alabilirsiniz. Saç ya da cilt bakımı için alacağınız bir hediye onu çok mutlu edebilir.

Mutfağı İçin

Onun mutfakta geçirdiği zamanı daha aza indirmek için pratik mutfak aletleri iyi bir seçim olabilir. Renkli olanlarını seçerseniz mutfağına ayrı bir enerji de kazandırabilirsiniz.

Küçük Mobilyalar

Yaşam alanlarında kullanması için üçlü sehpa, puf, abajur hatta sallanan bir sandalye alabilirsiniz. Evinin dekorasyonuna uygun parçalar seçin.

Lezzetli yemekler için 

Annenizin birbirinden lezzetli yemeklerini keyifle ve kolaylıkla yapabilmesi için ona tencere ya da tava setleri almaya ne dersiniz? Eğer çay seviyorsa renkli bir çaydanlık da onun için güzel bir hediye olabilir. 

Bu bir ilandır.