Yatak odasında sonbahar havası

dergisi sizin için seçti

Sonbaharın gelmesiyle yatak odanızda daha sıcak ve ilham verici bir dekorasyona yönelmenin tam da zamanı.

Sonbahar mevsiminin sıcak tonlarını ve hüzünlü havasını yatak odanızda estirmek için kolları sıvayın. Birkaç küçük değişiklikle bu mevsimi evinize taşıyabilirsiniz.

Yatak odanızın dekorasyonunda sonbaharı anımsatan renk ve tonları kullanarak harika bir görünüm yakalamanız mümkün. Özellikle doğadan esinlenen yeşil ve kahve tonlarını kullanarak mevsimi yatak odanıza yansıtın.

Kahve tonları

Mobilyalarınızda cevizden huşa kahve tonlarını kullanarak mevsimin sıcaklığını yakalayabilirsiniz. Bu tonlar ile odanızda sakin ve rahatlatıcı bir ortam sağlayabilirsiniz.

03.

Yatak başında sticker kullanarak sonbahar havası yaratmak mümkün. Yatak başındaki duvarda ağaç, orman gibi doğa görünümü taşıyan stickerlar kullanarak mevsimin etkilerini yansıtabilirsiniz. Böylece yatak başınızda oldukça şık bir görünüme kavuşacak. 

04.

Nevresimleri yenilemek de odanıza sonbahar dokunuşu eklemenize yardımcı olabilir. Yeni nevresiminizde mevsimin renk ve desenlerine yer açabilirsiniz. Örneğin grili pembeli pastel tonlarda bir nevresim takımı sayesinde bir anda romantik bir etki yaratabilirsiniz.

05.

Odanıza ekleyeceğiniz toprak tonlarında shaggy bir halı daha sıcak bir görünüm yakalamanıza yardımcı olabilir. Halınızda bu renklerin dışında nefti yeşil, hardal sarısı ya da yanık turuncu gibi renk alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz.

06.

Abajurlarla odanızda sonbahar havası estirebilirsiniz. Hardal rengi ahşap ayaklı bir abajur komodininiz üzerinde kendine yer bulabilir. Bu rengi eşya ve yastıklarda da kullanmanız mümkün.

Aksesuarlar

Hardal, yanık kahve,  nefti yeşil ve kiremit renkteki vazolar, mumlar, seramik objeler ahşap tondaki mobilyaların hakim olduğu bir yatak odasında uyum yakalamanızı sağlayabilir.

Bu bir ilandır.