Okuma Köşeniz için Harika Fikirler

dergisi sizin için seçti

Kitap okumayı seviyorsanız bu keyfinizi daha da rahat ve eğlenceli bir hale getirmek için yaşam alanınızda kendinize bir yer ayırın ve güzel bir okuma köşesine sahip olun. Bu okuma köşeniz için  harika fikirlerimiz var…

Koltuğunuz rahat olsun

İlk önce koltuğunuzu belirleyin. Seçiminiz rahat bir koltuktan yana olsun. Oluşturacağınız okuma köşesinin stiline göre seçiminizi yapabilirsiniz. Modern deri bir koltuktan kır evi stilinde çiçekli bir berjere kadar birçok alternatifiniz bulunuyor.

Kitaplarınız düzenli dursun

Eğer bir kitap kurduysanız kitaplarınızı düzenli olarak saklayacağınız şık bir kitaplığa da ihtiyacınız var demektir. Kitaplığınızı, kitaplarınız tozlanmasın istiyorsanız kapaklı da seçebilirsiniz. Kitaplığın yanı sıra duvarlarınızda ekstra raf üniteleri de kullanabilirsiniz.

Aydınlatma önemli

Kitap okuma alanınızda sadece tavan aydınlatması ile yetinmeyin. Bu alanda eksta bir ışık kaynağına da mutlaka yer verin. Bunun için ise en uygun seçenek lambaderler. Özellikle başı ayarlanabilen bir seçenek tercih ederseniz çok daha uygun olacaktır.

Keyfinizi tamamlayın 

Kitap okurken keyfiniz tam olsun. Çay ya da kahve içmek için bir fincan, yaslanmak için bir yastık, ayaklarınızı örtmek için bir throw, kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayan bir kitap ayracı, hatta kahve makinesi… Hepsi keyfinizi tamamlamak için birebir.

Kitap listeniz hazır mı?

Bu kış bu kitapları okuyarak maceradan maceraya sürüklenebilir, katilin kim olduğunu bulabilir, romantik dakikalar geçirebilirsiniz…

Bu bir ilandır.