İncirin doğrudan cennetten geldiği söylenir. Şeker mi şeker bu Akdeniz meyvesi; salata, makarna, pizza ve tatlıları göksel bir deneyime dönüştürüyor.
Keçi peynirli ve incirli tart tarifi ile karşınızdayız. Bu lezzetli tarifi günün her saatinde tüketebilirsiniz. İşte gerekli malzemeler, kalori miktarı, hazırlama süresi ve tüm detaylarıyla keçi peynirli incirli tart tarifi…
Hamurun malzemelerini iki yemek kaşığı suyla yoğurun. Hamuru streç filme sarıp 30 dakika buzdolabında soğutun. Hamuru unlanmış bir tezgâhta sekiz santim çapında daireler şeklinde açın. Daireleri sekiz santim çapında tart kalıplarına yerleştirin.
Hamurdan kenarlar yapın ve tabanına çatalla delikler açın. İncirleri ve keçi peynirini eşit olarak dağıtın.
Fırını 180 dereceye ayarlayın. Yumurta, krema, Frenk soğanı, keçi peyniri ve parmesan peynirini karıştırın. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
Yumurtalı kremayı kalıplara dağıtın. Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 35 dakika pişirin. Yeşil salatayla birlikte servis edin.
Evim ile Ev Turu’nun 16. bölümünde İç Mimar Nedret Tuncer ile Kübra ve Gökhan Yücel…
Su şişenizi düzgün temizlemiyorsanız, içinde gizlenen siyah küfler olabilir. Küfe maruz kalmak, hapşırma ve kırmızı…
Dış mekan için halı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Balkon, teras ve…
Çok yıllık bitki seçim rehberi ile karşınızdayız. Bahçeniz renklenecek diye her mevsim çiçek dikmekten yoruldunuz…
Bodrum Yalıkavak'ta 65 metrekarelik bahçe katı dairedeyiz. Mavi beyaz dekorasyonun hakimiyet sürdüğü bu evi gelin…
Yatak odasında yetiştirilebilen bitkiler nelerdir? Bitkilerle yatak odanızda huzurlu atmosfer oluşturun. Bu 13 örnek sizi…