Türkiye’nin ilk uluslararası otel işletmeciliği ve mutfak akademisi olan Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi’nin (USLA) kapıları, bu sanatı ustalarından öğrenmek ve bu alanda kariyer yapmak isteyen herkese açık.
USLA, Profesyonel Aşçılık ve Profesyonel Pasta/Ekmekçilik için yeni eğitim dönemine eylül ayında başladı. Profesyonel yemek pişirme temellerinin, gerekli prensipler, prosedürler ve tekniklerin öğretildiği 8 aylık eğitimi tamamlayan öğrenciler, uluslararası geçerliliği olan AHA (American Hospitality Academy) ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alarak çift sertifika ile akademiden mezun oluyor. USLA’da kendi programınıza göre hafta içi ya da hafta sonu programlarını tercih etmeniz mümkün.
Fırında pırasalı tavuk tarifi ile karşınızdayız. Zengin kremamsı tadı ile oldukça doyurucu bir yemek...
Mikrodalgadan buzdolabına, pencereden halıya kadar her şeyi temizleyebilen beyaz sirke, ışıl ışıl bir eve kavuşmanızı…
Bulaşık makinesi tuzu ne işe yarar?Makineye pek çok faydası olan tuzun makineye faydaları nelerdir? Nereye…
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Çilek reçeli nasıl yapılır? Kahvaltının favorisi olan mis kokulu çilek reçelini yapma zamanı geldi. Tüm…
Biraz loft, biraz atölye, biraz ev... Detayların hayat verdiği yaratıcı detaylarla dolu bir Ankara evi,…