Biber turşusu tarifi ile karşınızdayız. Ev yapımı turşularınızı renkli kağıtlarla paketleyerek hediye edebilirsiniz. Kavanozların üzerini yapışkanlı etiketlerle siz dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.
Salamurası için:
Salamurası için tüm malzemeyi iyice karıştırın. Biberleri yıkayıp süzün. Sterilize edilmiş küçük kavanozların veya büyük boy kavanozların dibine nohutları atın ve biberleri elinizle sıkıştırarak yerleştirin. Üzerine salamura suyunu ekleyin ve kavanozu sıkıca kapatın. 10 gün boyunca güneş görmeyen serin bir yerde bekletin.
Daha önce denemediğiniz leziz turşu tarifleri! Ağzınız sulanacak!
Fırında pırasalı tavuk tarifi ile karşınızdayız. Zengin kremamsı tadı ile oldukça doyurucu bir yemek...
Mikrodalgadan buzdolabına, pencereden halıya kadar her şeyi temizleyebilen beyaz sirke, ışıl ışıl bir eve kavuşmanızı…
Bulaşık makinesi tuzu ne işe yarar?Makineye pek çok faydası olan tuzun makineye faydaları nelerdir? Nereye…
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Çilek reçeli nasıl yapılır? Kahvaltının favorisi olan mis kokulu çilek reçelini yapma zamanı geldi. Tüm…
Biraz loft, biraz atölye, biraz ev... Detayların hayat verdiği yaratıcı detaylarla dolu bir Ankara evi,…